وردپرس چه کمکی به استارتاپ ها میکند؟
این روز ها اخبار استارتاپ ها حواشی آنها بسیار داغ شده است . و هرکسی که از خانواده اش قهر میکند دست به راه اندازی یک استارتاپ میزند . از طرفی هرکسی که حوصله کد نویسی برای یک سایت را ندارد به سراغ وردپرس میرود .
همگی ما با سیستم مدیریت محتوای وردپرس و استارتاپ ها آشنا هستیم . اما بگذارید یک تعریف کوچک از هر کدام داشته باشیم .
سیستم مدیریت محتوای وردپرس
طبق تعریف سایت وردپرس فارسی : یک نرم افزار تحت وب میباشد که میتوانید از آن برای ساختن سرویس های وبلاگدهی ، وبسایت ها و یا وبلاگ های زیبا استفاده کنید . البته با استفاده از افزونه ها توان راه اندازی یک فروشگاه را نیز دارید .
بیش از ۲۰۰ هزار نفر از وردپرس نسخه فارسی استفاده میکنند . این نرم افزار تحت وب رایگان میباشد.
یکی از دلیل های استقبال از وردپرس داشتن مخزن افزونه های قدرتمند اون هست که تقریبا اکثر نیاز کسب و کار ها را جواب میدهد.
استارتاپ چیست؟
استارتاپ تعریف دقیقی ندارد ولی اکثر افراد بر سر این تعریف به توافق رسیده اند که استارتاپ یک تیم کوچک (نه خیلی بزرگ) که با هدف ارائه خدمات و یا محصولات به مشتریان میباشد. این تیم از فناوری های روز برای حل چالش های موجود در کسب و کار استفاده میکنند .
تعریفی که در ایران از استارتاپ مد نظر هست ; اتصال یک کسب و کار به اینترنت میباشد.

استارتاپ ها
نقش وردپرس در استارتاپ ها
وردپرس هم همانند دیگر تکنولوژی های توسعه یک وبسایت، یکسری خوبی ها و بدی ها دارد که باید با شناسایی آنها از این تکنولوژی بهترین استفاده را ببریم .
مسیر توسعه استارتاپ ناشناخته است
ماهیت یک استارتاپ پیاده سازی یک ایده نوآورانه است و این موضوع باعث میشود مسیر ناشناخته باشد . و به عنوان یک مدیر استارتاپ یا برنامه نویس نتوانید آینده سیستم راه پیش بینی کنید و موارد مورد نیاز را دقیقا تحلیل کنید .
وردپرس در این بخش یکی از بهترین گزینه ها برای راه اندازی هرچه سریعتر کسب و کار است . با استفاده از یک سیستم وردپرسی میتوانید ایده خود را پیاده سازی کنید و یا بخش های کلیشه ای مانند وبلاگ و صفحه اول و… را طراحی کنید.
تغییرات در وردپرس زیاد زمانبر نیستند و میتوانید تمام تغییراتی که احتمال افزایش مشتری شما را دارد، امتحان کنید. این آزمون و خطا ها باعث میشود متوجه شوید که چه آپشن هایی باید بر روی نسخه آینده وجود داشته باشد .
همین الان استارتاپ خودتو شروع کن
ایده دارید ؟ دوست دارید استارتاپ داشته باشید ؟
همین الان یک سایت وردپرسی بزنید و شروع کنید به تولید محتوای تخصصی درباره ایده ای که دارید . به مرور زمان ایده خودتون رو پخته تر کنید و اگر ارزش کار کردن را داشت و مردم ازش حمایت کردن توسعش بدید .
مراحل راه اندازی یک کسب و کار یا استارتاپ بسیار زیاد است و قصد ما راهنمایی درمورد شروع یک کسب و کار نیست ، بلکه استفاده از وردپرس در اول راه است .
کمتر خرج کنید ; مدیریت هزینه ها
در شروع یک کسب و کار مدیریت مالی یکی از مهمترین بخش ها میباشد . درصورتی که میتوانید با یک وردپرس رایگان به همراه یک قالب ارزان با کمترین هزینه سایت مد نظر خود را راه اندازی کنید چه نیازی به کد نویسی از صفر وجود دارد ؟
با وردپرس در اوایل کار میتواند در منابع مالی و زمانی صرفه جویی کنید.

مدیریت مالی استارتاپ
هدف از راه اندازی سایت چیست؟
هیچ وقت یادتان نرود; هدف شما فروش یک محصول یا خدمت به مشتری است نه استفاده از آخرین تکنولوژی توسعه.
سایت یک وسیله برای ارتباط شما با مشتری هایتان است . تمرکز خود را روی این موضوع قرار دهید که مشتری هایتان چه چیزی نیاز دارند تا آن را موجود کنید یا چه خدمتی را چگونه میخواهند .

هدف کسب و کار چیست؟
به خودتان و ایده تان بستگی دارد
اینکه شما بخوایید از وردپرس استفاده کنید یا نکنید اول از همه به ایده و نوع کاری که میکنید بستگی دارد . برای مثال راه اندازی دیجی کالا یا آمازون با وردپرس یک شوخی تلخ به شمار میرود . بررسی کنید که آیا نوع کار شما با وردپرس قابل پیاده سازی هست یا نه ؟
اگر قابل پیاده سازی بود تصمیم با شما است که با توجه به وضعیت تیم، جامعه، بازار و دانش فنی خودتان آیا تمایل به استفاده از وردپرس دارید یا خیر ؟؟؟
اگر بین اینکه استفاده بکنید یا نکنید دو دل هستید بی شک گزینه ای را انتخاب کنید که بیشتر بر روی آن تسلط دارید …
روی وردپرس قفلی نزنید
وردپرس برای شروع یک کسب و کار عالیه اما باید نقاط ضعف این سیستم رو بشناسید تا نیاز هایتان را برطرف کنید .
استفاده از سیستم مدیریت محتوا باعث میشود شما از بعضی ویژگی ها صرف نظر کنید یا با استفاده از افزونه های وردپرس آنها را پیاده سازی کنید . توجه داشته باشید که افزونه زیادی سایت را سنگین میکند . و سرعت بارگزاری به شدت پایین می آید .
وردپرس تا یه حدی جوابگوی بازدید کننده های شما است . هیچ وقت نمیتوان کسب و کاری مثل دیجی کالا یا اسنپ را با وردپرس راه اندازی کرد زیرا تعداد کاربرانی که وارد سایت میشوند بسیار زیاد است . قسمت زیادی از رم سرور را هسته وردپرس استفاده میکند بنابراین یا باید هزینه زیادی بکنید و سرور ر ارتقا بدهید(تصمیم نادرست) یا باید سایت را با یک زبان برنامه نویسی تحت وب از صفر بصورت بهینه توسعه بدهید .
البته که اسنپ بخش وبلاگ خود را با وردپرس توسعه داده است .
بعضی کسب و کار ها یا استارتاپ ها اصلا با وردپرس قابل پیاده سازی نیست …
نظر شما درباره مزایا و معایب وردپرس چیست؟
اگر استارتاپ داشتید از این سیستم استفاده میکردید ؟
نظرات (2)
ازکجا میشود اطلاعات بیشتری بدست آورد
در چه موردی اطلاعات میخوایید ؟
سوالی اگر هست بفرمایید پاسخ بدم